לפני שנתחיל, נמדוד את הקופסא הכי צפופה על הנתח, ונשתמש בקופסא זו.
נערבב בקופסא את כל המרכיבים למעט המלח גס, ונעשה מסאז' כ-5 דק' לנתח הבשר בתוך המרינדה.
נסגור את המכסה, ונכניס למקרר למשך 18 שעות, אבל לזכור להפוך את הנתח לאחר 9/10 שעות.
נחמם תנור ל-115 מעלות. (למי שיש תנור מקצועי בבית 105 מעלות)
נחמם שמן במחבת, נוציא מהמקרר את הקופסא, נוציא את הנתח, נניח על המחבת ונסגור אותו מכל הצדדים.
נעביר את הנתח לנייר קצבים או נייר פרגמנט, נשפוך 3/4 כפות מהמרינדה על הנתח ונסגור היטב בעוד שכבה של נייר.
את הבשר העטוף בנייר כפול, נעטוף גם בנייר כסף ונעביר לתבנית חד פעמית. נכניס לתנור למשך 5 שעות בדיוק.
לאחר 5 שעות, נוציא מהתנור ונניח כ-10 דק' מנוחה ואז נפתח את כל העטיפות.
נניח את הנתח על קרש חיתוך או בוצ'ר וניתן לפרק עם הידיים/סכין/טופרי דוב לשערות קטנות.
נפזר מעט מלח גס.