Go Back
מתכון לעוגיות מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות ריפעת מושלמות לכל זמן

מתכון של עוגיות מרוקאיות, ריפעת, ממכרות וטעימות, שמכינים בכמה רגעים!
ציון 4.35 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
קורצן
גלגלת לחיתוך

המצרכים

  • 1 קילו קמח מנופה
  • 2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ½ כוס שמן
  • 2 כפות שומשום
  • 2 כפות אניס
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס מים חמים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד היטב, ואז נותנים לבצק מנוחה של חצי שעה.
  • לאחר מנוחה, מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, ומרדדים כל חלק על גבי נייר אפייה. מרדדים דק כמה שאפשר.
  • קורצים בעזרת קורצן או חותכים למשולשים. ואז להעביר עם הגלגלת המיוחדת לעוגיות האלה או לדקור במזלג.
  • מכניסים לאפייה בתנור על 170 מעלות עד להזהבה מלאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.