Go Back
עוגיות עבאדי נדירות

עוגיות עבאדי ללא מרגרינה

עוגיות עבאדי בריאות יותר, ללא מרגרינה, ללא שמרים, קלות להכנה וממכרות!
ציון 4.36 על ידי 31 דירוגים
באדיבות: רחל מור

ציוד

תבנית אפיה בינונית

המצרכים

  • ¼1 כוסות מי סודה
  • ½ כוס שמן
  • 1 כף מלח
  • ½2 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס קמח כוסמין
  • 1 כוס שומשום

אופן ההכנה

  • לקערה יוצקים את הסודה, שמן, מלח, ומערבבים. לאחר ערבוב מוסיפים 2 כוסות קמח לבן וכוס קמח כוסמין, ולבסוף את השומשום.
  • ללוש היטב ומוסיפים בהדרגה עוד חצי כוס קמח עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
  • יוצרים מקלות או כעכים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום 190 מעלות בתכנית טורבו, למשך חצי שעה, ומשגיחים שלא יישרף.
  • לאחר שמתקרר, לטעום. אם עדיין לא התקשה מחזירים לתנור בחום 100 מעלות 5 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.