Go Back
+ servings
מאפינס תפוזים

מתכון למאפינס תפוזים ב-2 דקות

רכים במרקם חלומי וטעם עשיר
ציון 4.55 על ידי 35 דירוגים
כמות 18 יחידות
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבניות מאפינס
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ מתפוז טרי
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כף פודינג וניל

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הביצים, סוכר, סוכר וניל, וטורפים במטרפה ידנית למשך 2 דקות בערך.
  • לאחר טריפה, מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, כף גרידת תפוז, ומערבבים. לבסוף מוסיפים גם את הקמח, אבקת אפייה, וכף פודינג וניל, ולערבב היטב.
  • משמנים את תבניות המאפינס, וממלאים מהבלילה עד לשלושת רבעי הגובה שלהן.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות בתכנית אפייה טורבו, ואופים עד להזהבה. (כ-20 דקות בערך)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.