להכנת לאפה - ממיסים את השמרים עם הסוכר, כוס אחת של מים, ומעט קמח
מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמן ונלוש היטב, לקראת הסוף מוסיפים את השמן ונלוש עד לקבלת בצק אחיד ורך.
לפזר מעל הבצק מעט קמח, ושמים להתפחה של שעה.
מחלקים את הבצק ל-14 כדורים, ומתפיחים שוב כ-20 דקות
מחממים מחבת טפלון, ופותחים כל כדור לעיגול דק, ומטגנים כדקה מכל צד
להכנת הקבב - מערבבים הכל לעיסה חלקה. עם ידיים משומנות מעט יוצרים קציצות מאורכות או עגולות.
מחממים מחבת פסים עם מעט שמן, ומטגנים משני צדדים. אפשר גם לאפות בתנור.
מרכיבים את הלאפה ומגלגלים.