קודם מכינים את הבלילה - מערבבים את כל המרכיבים של הבלילה יחד היטב.
חותכים עוף לקוביות ומכניסים לבלילה. מערבבים עד שכל העוף מכוסה בבלילה ומכניסים למחבת עם הרבה שמן.
מטגנים, ומוציאים את החיתוכיות עוף הקריספיות לנייר סופג.
להכנת הרוטב - שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים את הכל.
מנקים את המחבת משמן ומכניסים את הרוטב, מוסיפים לרוטב מיץ לימון מחצי לימון (בנוסף לזה שהוספנו ברוטב), ונותנים לרוטב להצטמצם למשך 3-4 דקות.
מכניסים את העוף לרוטב ומכסים אותו בו. לאחר 5 דקות מוציאים מהאש, ומוסיפים שומשום מעל.