Go Back
נקניק שוקולד

נקניק שוקולד ב-5 דקות

מלא בשברי פתי בר קראנצ'יים
ציון 4.49 על ידי 25 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 1 שרוול פתי בר (250 גרם)
  • 1 כוס שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לפרווה)
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף נוטלה (לפרווה - 2 שורות שוקולד מריר)
  • 1 כף תמצית רום

לציפוי:

  • קוקוס לבן

אופן ההכנה

  • בקערה מפוררים גס עם הידיים שרוול פתי בר, אבל שלא יהיו מפוררים יותר מדי.
  • בסיר נפרד, מחממים עד סף רתיחה חצי כוס שמנת מתוקה, ואז מורידים מהגז ומוסיפים עוד 100 גרם שוקולד מריר וכף נוטלה.
  • מערבבים היטב ואז מוסיפים כף תמצית רום, ועוד חצי כוס שמנת מתוקה קרה (לא מחוממת).
  • בודקים שהתערובת לא חמה ושופכים על הביסקוויטים, ככה הביסקוויט לא מתרכך מדי.
  • מערבבים ומעבירים לניילון נצמד, ומגלגלים לרולדה עם הניילון, ואז מכניסים להקפאה למשך שעה.
  • מוציאים. שמים קוקוס בנדיבות בצלחת שטוחה ומתחילים לגלגל את נקניק השוקולד בו עד שהוא מצופה מכל הצדדים לגמרי.
  • חותכים ומחזירים להקפאה, הכי טעים כשזה קר!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.