בקערה מפוררים גס עם הידיים שרוול פתי בר, אבל שלא יהיו מפוררים יותר מדי.
בסיר נפרד, מחממים עד סף רתיחה חצי כוס שמנת מתוקה, ואז מורידים מהגז ומוסיפים עוד 100 גרם שוקולד מריר וכף נוטלה.
מערבבים היטב ואז מוסיפים כף תמצית רום, ועוד חצי כוס שמנת מתוקה קרה (לא מחוממת).
בודקים שהתערובת לא חמה ושופכים על הביסקוויטים, ככה הביסקוויט לא מתרכך מדי.
מערבבים ומעבירים לניילון נצמד, ומגלגלים לרולדה עם הניילון, ואז מכניסים להקפאה למשך שעה.
מוציאים. שמים קוקוס בנדיבות בצלחת שטוחה ומתחילים לגלגל את נקניק השוקולד בו עד שהוא מצופה מכל הצדדים לגמרי.
חותכים ומחזירים להקפאה, הכי טעים כשזה קר!