לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-175 מעלות חום
לקערה מוסיפים את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף תפוח, לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמנת, ובסוף מוסיפים את השמנת מתוקה ומערבבים.
שופכים את הבלילה לתבנית משומנת שלנו ומכניסים לאפייה של 30-40 דקות.
להכנת הציפוי - מרתיחים את השמנת בסיר קטן. בינתיים שוברים את השוקולד בקערה, וכשהשמנת רתחה שופכים מעל לשוקולד.
מערבבים היטב לקבלת ציפוי שוקולד חלק. מחוררים את העוגה ואז שופכים ציפוי חם על העוגה בעודה חמה.