Go Back
עוגת שקדים בחושה ללא קמח

עוגת שקדים בחושה ללא קמח

רכה ועסיסית עם טעם שקדים אמיתי
ציון 4.52 על ידי 31 דירוגים
באדיבות: רותי אזולאי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 כוס קמח שקדים
  • ½ כוס קוקוס
  • ½ כוס אגוזים טחונים גס
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר (מומלץ מאוד להחליף בסוויטאנגו או כל תחליף סוכר 1:1)
  • ½ כוס שמן
  • קליפת לימון מגורדת (מחצי לימון)
  • מיץ לימון (מחצי לימון)
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • קודם מתחילים בלהקציף (או לטרוף) את הסוכר והביצים יחד היטב. לאחר הקצפה מוסיפים את שאר החומרים הרטובים ומערבבים.
  • לאחר ערבוב נמשיך בהוספת שאר החומרים היבשים ומערבבים.
  • שופכים לתבנית אינגליש קייק ומכניסים לתנור לאפייה בחום של 170 מעלות למשך 35 דקות בערך, או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.