Go Back
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו פשוטה להכנה

עם קצפת חלומית ועשירה בגבינה
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: הילה שרעבי שטרית

ציוד

תבנית קפיצית בקוטר 26

המצרכים

  • לבסיס:
  • 5 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס חלב
  • 1 פודינג שוקולד
  • לקצפת:
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 פודינג וניל
  • 250 גרם גבינה לבנה (אפשרות)
  • שכבה עליונה:
  • 1 חבילה של שוקולד מריר
  • 6 כפות חלב

אופן ההכנה

  • מתחילים בהכנת הבסיס - מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס הסוכר. לאחר שיש קצף יציב, מוסיפים את הצהובים עם החלב, ופודינג שוקולד ולערבב.
  • מכניסים את הבסיס לאפייה בחום של 170 מעלות (מחומם מראש) למשך 30 דקות. לא להילחץ כשהעוגה עולה מאוד, כשהיא מתקררת היא יורדת.
  • לאחר קירור הבסיס, מכינים את הקצפת - מקציפים את השמנת מתוקה עם כוס החלב, ואז מוסיפים את הפודינג וגבינה. להרכיב מעל לבסיס.
  • לשכבה עליונה - ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החלב מחממים דקה במיקרו ולאחר מכן מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס. שופכים מעל לעוגה ומכניסים לקירור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.