מתחילים בהכנת הבסיס - מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס הסוכר. לאחר שיש קצף יציב, מוסיפים את הצהובים עם החלב, ופודינג שוקולד ולערבב.
מכניסים את הבסיס לאפייה בחום של 170 מעלות (מחומם מראש) למשך 30 דקות. לא להילחץ כשהעוגה עולה מאוד, כשהיא מתקררת היא יורדת.
לאחר קירור הבסיס, מכינים את הקצפת - מקציפים את השמנת מתוקה עם כוס החלב, ואז מוסיפים את הפודינג וגבינה. להרכיב מעל לבסיס.
לשכבה עליונה - ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החלב מחממים דקה במיקרו ולאחר מכן מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס. שופכים מעל לעוגה ומכניסים לקירור.