נתחיל בהפרדת 8 חלמונים וחלבונים.
נקציף את את תערובת 2 : החלבונים עם חצי כוס סוכר וקרם אוף טרטר עד קבלת קצף יציב וקשה.
בקערה אחרת, נערבב את תערובת 1 החלמונים עם שאר החומרים, ורק בסוף נוסיף את הקמח.
נאחד שתי התערובות באמצעות קיפול עדין של תערובת 2 לתוך תערובת 1 .
ניצוק את התערובת המאוחדת לתבנית כמו בתמונה למטה, ונאפה בחום 170 מעלות ,50 - 60 דקות.
בסיום האפייה, יש להוציא את העוגה מהתנור ולהפוך את התבנית מעל לבקבוק.
כך העוגה נפרדת לאט ובזהירות מהתבנית. אחרי כמה דקות אפשר לשלוף את החלק החיצוני של התבנית.
לתת לה מעט להתקרר ואז להרים מהבקבוק ולהעביר.