Go Back
עוגת קרמבו

מתכון לעוגת קרמבו עם כדורי שוקולד

מתכון מושחת ומושלם
עדיין אין דירוגים
באדיבות: הגר דהן

ציוד

תבנית עגולה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לכדורים:

  • 100 גרם שוקולד מריר (8 קוביות)
  • 50 גרם חמאה
  • 4 כפות סוכר
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 200 גרם פתי בר (שרוול)

לקרמבו:

  • 5 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 6 חלמונים
  • 1 פודינג שוקולד

לקרם:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 כף סוכר

לגנאש:

  • ½ שמנת מתוקה
  • 50 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • להכנת הכדורים: במיקרו נמיס בקערה את השוקולד מריר, חמאה, סוכר, ואבקת קקאו.
  • נערבב פנימה את הפתי-בר השבור דק.
  • ניתן להרטיב את הביסקוויטים עם מעט נס קפה מוכן שיצאו רכים.
  • מעל זה נניח מתערובת השוקולד בצורת כדורים רכים.
  • נגלגל ומצפים לשוקולד. ונניח בצד.
  • להכנת הקרמבו: נקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
  • נוריד מהירות ונוסיף 6 חלמונים, 1 פודינג שוקולד. נקפל ונאפה על 180 בערך חצי שעה.
  • נוציא לטמפרטורת החדר עד שיתקרר.
  • להכנת הקרם נקציף את השמנת המתוקה, פודינג וניל, חלב וכף סוכר לקצפת יציבה. (לשמור קצת בצד לזילופים)
  • להכנת הגנאש, נמיס בעזרת פולסים במיקרו את חצי השמנת המתוקה עם השוקולד המריר.
  • נוציא החוצה, נערבב. ונשפוך על הקרם.
  • נזלף את הקרם ששמרנו בצד . ולהניח בכדורים יפים.
  • בתיאבון!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.