להכנת הכדורים: במיקרו נמיס בקערה את השוקולד מריר, חמאה, סוכר, ואבקת קקאו.
נערבב פנימה את הפתי-בר השבור דק.
ניתן להרטיב את הביסקוויטים עם מעט נס קפה מוכן שיצאו רכים.
מעל זה נניח מתערובת השוקולד בצורת כדורים רכים.
נגלגל ומצפים לשוקולד. ונניח בצד.
להכנת הקרמבו: נקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
נוריד מהירות ונוסיף 6 חלמונים, 1 פודינג שוקולד. נקפל ונאפה על 180 בערך חצי שעה.
נוציא לטמפרטורת החדר עד שיתקרר.
להכנת הקרם נקציף את השמנת המתוקה, פודינג וניל, חלב וכף סוכר לקצפת יציבה. (לשמור קצת בצד לזילופים)
להכנת הגנאש, נמיס בעזרת פולסים במיקרו את חצי השמנת המתוקה עם השוקולד המריר.
נוציא החוצה, נערבב. ונשפוך על הקרם.
נזלף את הקרם ששמרנו בצד . ולהניח בכדורים יפים.
בתיאבון!