Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוזים וקוקוס עם סולת
רכה ורטובה בסירופ חלומי
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
לילך עזוז
ציוד
תבנית חד פעמית בינונית / 2 אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
4
ביצים
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
כוס
שמן
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
(סחוט)
▢
1
כוס
קמח תופח
▢
1
כוס
סולת
▢
1
כוס
קוקוס
לסירופ:
▢
½
כוס
תפוזים
(סחוט)
▢
1
כוס
סוכר
▢
¼
כוס
מים
אופן ההכנה
קודם מקציפים את הביצים וסוכר יחד - אפשר להקציף במטרפה ואפשר גם להקציף במיקסר.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים, ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה
מכניסים לאפייה בתבנית משומנת בתנור על חום בינוני של 180 מעלות למשך 45 דקות בערך, או עד שקיסם יוצא נקי.
בינתיים מבשלים את מצרכי הסירופ יחד עד שהסוכר נמס והכל אחיד.
לאחר אפייה יוצקים סירופ חם מעל לעוגה בעודה חמה.
הערות וטיפים
תמיד אפשר לקצץ בסוכר כמה שרוצים, כל אחד לפי טעמו.
לסכרתיים יש את הסוכר שנקרא "כמו סוכר" - הוא נהדר באפיה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.