Go Back
פילה עוף פטריות ואטריות

פילה עוף עם פטריות ואטריות

ארוחה טעימה ומהירה
ציון 3.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: אילנית בינזרי

ציוד

סיר אחד בינוני

המצרכים

  • 10 נתחי פילה עוף (או חזה עוף או פרגית)
  • 1 סלסלה פטריות טריות
  • ½ חבילה אטריות רחבות (או פסטה)
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כף רוטב טראיקי
  • 1 כף רוטב לפאד טאי (מהסדרה האסיאתית)
  • 1 כפית תבלין פילדלפיה
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • קורט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1.5 כוסות מים חמים

אופן ההכנה

  • נכניס את הפילה עוף לקערה ונשרה אותו בתוך הרטבים ובתבלין פילדלפיה.
  • בסיר שטוח, נמזוג רבע כוס שמן, ונטגן את הבצל עד שמזהיב.
  • נוסיף את השום והכורכום ונערבב טוב לפתיחת הטעם.
  • נוסיף את הפטריות החתוכות ונטגן דקה נוספת.
  • כעת נוסיף את הפילה עוף המושרה. אבקת מרק, מלח פלפל שחור גרוס.
  • נוסיף כוס וחצי מים ונכסה. נבשל כרבע שעה .
  • בינתיים נרתיח מים עם מעט מלח לבישול האטריות.
  • את האטריות נבשל חמש דקות
  • נסנן ונעביר לסיר, נערבב טוב שישתו את הרוטב. נבשל דקה נוספת ונכבה.
  • בתיאבון !

הערות וטיפים

  • ניתן להוסיף שתי שקיות ערמונים בוואקום בשלב הכנסת הפטריות
  • ניתן להמיר את הרוטב להשריית העוף בסויה או סצ'ואן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.