נכניס את הפילה עוף לקערה ונשרה אותו בתוך הרטבים ובתבלין פילדלפיה.
בסיר שטוח, נמזוג רבע כוס שמן, ונטגן את הבצל עד שמזהיב.
נוסיף את השום והכורכום ונערבב טוב לפתיחת הטעם.
נוסיף את הפטריות החתוכות ונטגן דקה נוספת.
כעת נוסיף את הפילה עוף המושרה. אבקת מרק, מלח פלפל שחור גרוס.
נוסיף כוס וחצי מים ונכסה. נבשל כרבע שעה .
בינתיים נרתיח מים עם מעט מלח לבישול האטריות.
את האטריות נבשל חמש דקות
נסנן ונעביר לסיר, נערבב טוב שישתו את הרוטב. נבשל דקה נוספת ונכבה.
בתיאבון !