מתחילים בבצק - מערבבים היטב את כל המצרכים יחד, ואז מעבירים לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור מחומם על 180 מעלות, למשך 10 דקות.
בינתיים מכינים את המלית - לוקחים את התפוחים וחותכים אותם בקערה.
בסיר נפרד שמים את שאר המצרכים, ואז מוסיפים את התפוחים ומערבבים. אפשר גם להוסיף שקדים שבורים למי שאוהב.
מרתיחים למשך 5 דקות עד שיתייבשו המים.
לאחר 10 דקות מהאפייה, מוציאים את העוגה ומפזרים מעליה מהמלית. לאחר מכן מחזירים לעוד חצי שעה של אפייה באותו חום.
לאחר סיום האפייה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה עוד כמה דקות בפנים בלי לפתוח את הדלת.
מוציאים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר