Go Back
+ servings
עוגת שוקולד אישית

עוגת שוקולד אישית ב-5 דקות

בטעם שוקולדי אמיתי!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
כמות 12 יחידות
באדיבות: לילך עזוז

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
Advertisements

המצרכים

כמות: 12 יחידות בערך

  • 200 גרם שוקולד מריר משובח
  • 150 גרם חמאה תנובה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס קמח רגיל
  • 1 חפיסה שוקולד לבן (100 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • קודם נחמם תנור ל-180 מעלות
  • נמיס את השוקולד וחמאה יחד בקערה גדולה.
  • לאחר מכן נוסיף את הביצים, חלמונים, וסוכר לתערובת השוקולד והחמאה, ולבחוש היטב.
  • נוסיף את הקמח לתערובת ולבחוש עד שהוא נטמע ולא רואים את הקמח.
  • לצקת את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון), תוקעים שוקולד לבן בכל מאפין ומכניסים לתנור ל-10 דקות בלבד!
Advertisements

הערות וטיפים

עוגת שוקולד אישית עוגת שוקולד אישית
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.