להכנת תחתית העוגה - נערבב היטב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת. נביא את התבנית ונהדק ¾ מכמות הבצק על התבנית. נשמור את הרבע הנותר לציפוי העוגה.
להכנת המלית - נערבב בקערה את הגבינה והסוכר, בסיר קטן נמִיס את הג'לטין עם המים הקרים, ואז נוסיף את המים החמים ונבשל כשתי דקות על להבה נמוכה, תוך כדי בחישה.
לאחר מכן נצנן מעט ונבחש אל תוך הגבינה.
נקציף את השמנת המתוקה במערבל ידני עד שנקבל קצפת יציבה, תוך הוספת 4 כפות סוכר. אחרי זאת נקפל אל תערובת הגבינה.
לצקת את תערובת הגבינה על שכבת הפירורים, נקרר אותה ל-20 דקות ואז נפזר מעל הגבינה את פירורי הביסקוויטים הנותרים.
נאחסן במקרר למשך 4 שעות לפני ההגשה.
להכנת רוטב דובדבנים - לוקחים ½ כוס מנוזל הדובדבנים ושמים אותו בקערית, מוסיפים אליו את הקורנפלור ומערבבים עד להמסת הקורנפלור.
את יתרת הדובדבנים עם הנוזל שמים בסיר קטן, מוסיפים אליהם את 2 כפות סוכר, ו-2 כפות הברנדי, ואז מבשלים עד לרתיחה. בערך 5 דקות לערבב.
כעת מוסיפים את נוזל הקורנפלור והדובדבנים שהכנו, לרוטב הדובדבנים החם, מערבבים עד שהתערובת מסמיכה (לא להרתיח), ואז מורידים מהאש ומזלפים את הרוטב על העוגה