Go Back
+ servings
עוגת ביסקוויטים בלונדי

עוגת ביסקוויטים בלונדי

עוגת שמנת ביסקוויטים עם ציפוי בלונדי ובייגלה מלוח
ציון 3.86 על ידי 7 דירוגים
כמות 1 עוגה
באדיבות: מוריה בן יוסף

ציוד

תבנית מלבנית בינונית
קערה לערבוב

המצרכים

לפתי בר:

  • 1 שרוול פתי בר
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית נס קפה

לקרם הגבינה:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 2 חבילות פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב
  • ½ כוס סוכר
  • 2 קופסאות גבינה לבנה 9%.

לציפוי:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 4 חפיסות בלונדי קרמל מלוח
  • 1 כוס שברי בייגלה

אופן ההכנה

  • מערבבים את החלב עם הנס קפה, טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים בתחתית התבנית.
  • מקציפים את כל מצרכי קרם הגבינה, ומניחים שכבה דקה של קרם מעל הבסקוויטים.
  • ממיסים במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד בלונדי, לאחר מכן מוסיפים לציפוי את שברי הבייגלה, ושופכים קצת מעל שכבת קרם הגבינה.
  • עושים עוד כמה שכבות (ביסקוויטים, קרם גבינה, וציפוי) מעל והעודה מוכנה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.