להכנת הלחם - בהתחלה ננפה את הקמחים, ונפורר ונערבב היטב את השמרים בתוך הקמחים. לאחר מכן נוסיף את סירופ האגבה. נוסיף את המים ונתחיל ללוש עד שנקבל בצק אחיד.
נוסיף את המלח ונלוש עוד מספר דקות או עד שמתקבל בצק גמיש ואלסטי.
כעת נכסה את קערת הבצק בניילון ונתפיח כשעה וחצי.
לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל-2 חלקים. ליצור 2 כדורים יפים וחלקים ותוך כדי נקפיד להוציא את כל האוויר שבבצק ע"י לישה.
נניח על תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר אפייה ונתפיח עוד שעה עד שעה וחצי, תלוי בטמפרטורת החדר.
נחמם תנור על 210 מעלות ובתוכו אבן אפייה בשליש התחתון של התנור. אם אין לכם אבן אפייה, אפשר להשתמש בתבנית מתכת רגילה שתתחמם בתנור.
נניח תבנית נוספת בתחתית התנור, ולתוכה נמזוג מים מיד עם כניסת הלחמים, על מנת ליצור אפייה בלחות.
נחליק את הלחמים ונייר האפייה מהתבנית עליה הם מונחים אל התבנית שחוממה בתנור, ואז נאפה 20 דקות, לאחר מכן ננמיך את החום ל-200 מעלות ונמשיך לאפות עוד 30 דקות בערך.
אחרי שהלחם מוכן נחתוך חור במרכז ונשים רוטב עגבניות ופלפלים ביתי.
להכנת רוטב עגבניות ופלפלים - בקערה עם מים רותחים, נחלוט עגבניות, נסיר קליפה, ונחתוך לקוביות.
בסיר נפרד נניח את הבצל ושמן, ונאדה מעט. לאחר מכן נוסיף את שאר המרכיבים, ונוסיף 1/2 כוס מים
בוחשים מדי פעם, ונבשל על להבה בינונית כ- 45 דקות.
נוציא את גבעולי הפטרוזיליה, נתבל ואז נמשיך לבשל
נצמצם את הרוטב כדי שיצא סמיך.
על הרוטב שמים את הביצים. (כמות הביצים לשיקולכם)
נאפה בתנור כחצי שעה על 160 מעלות שהחום בתנור רק על העליונה.