נערבב במיקסר סולת, סוכר, שמנת חמוצה, חלב, אבקת אפייה, תמצית וניל.
נשמן תבנית אפיה עם חמאה. נשפוך את הבלילה פנימה.
ונכניס לתנור ל-45 דקות על 180 מעלות.
נוציא ונחתוך את העוגה לריבועים שווים.
נמיס 200 גרם חמאה ולשפוך לתוך העוגה, להזיז גם את העוגה על מנת שהחמאה תכנס בין כל הריבועים
נכניס לתנור לעוד 45 דקות עד שהעוגה הופכת לשחומה.
להכנת הסירופ - בסיר קטן נרתיח מים ונוסיף סוכר עד שהסוכר נמס לתוך המים.
נשפוך גם את הסירופ על העוגה עד שייכנס לתוך כל הריבועים
מוכן! בתאבון!