בקערת מיקסר, מניחים את המצרכים היבשים למעט המלח, ומערבבים היטב.
לאחר הפעלת המיקסר עם וו לישה, מוסיפים בהדרגה את השמן והמים (בהתחלה כוס ואת השאר לפי הצורך), ולשים ל3 דקות.
מוסיפים את המלח ולשים עוד כ10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מוציאים את הבצק מהמיקסר מעבירים לקערה משומנת ולשים לצורת כדור, מכסים ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את עצמו (כשעה).
מוציאים את הבצק וחותכים אותו ל16 כדורים בגודל כדור פינג פונג, ומעגלים אותם על משטח מקומח .
מעבירים את כל הכדורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה הגזור (כל באן על ריבוע), מכסים את הכדורים ושוב מתפיחים לחצי שעה.
מרתיחים סיר עם מים עד קבלת אדים, ומניחים מעל את כלי האידוי באופן מדויק ומלא.
מניחים 4 כדורים בכל פעם בכלי האידוי וסודגרים מלמעלה ל12 דקות, פותחים מוציאים ומניחים את הבאות.
מניחים את כל הבאנס בצד להצטננות לפני מילוי האסאדו.