קודם מחממים תנור על 170 מעלות אפיה.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומשמנים אותה מעט. מקציפים את הביצים שלמות עם מעט מלח ואז מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
מורידים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בזרם דק את השמן.
מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקמח, מערבבים עם לקקן בתנועות קיפול עדינות.
ליצוק את הבלילה לתבנית - חשוב שנשטח באופן שווה את הבלילה ולדפוק את התבנית על משטח עבודה.
אופים למשך עשרים דקות בערך או עד להשחמה יפה.
בזמן האפיה, מחממים בקלחת את הריבה לחמש דקות, כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומוציאים על נייר אפיה.
מורחים עם פולטה או סכין את הריבה על כל שכבת העוגה. חותכים 5 רצועות שוות מהעוגה ברוחב של 3 ס"מ.
מניחים את הרצועות אחת על השניה (אפשר להרכיב 2 שכבות 3 ואפילו 4 שכבות של עוגה)
חותכים עם סכין משוננת למרובעים יפים
לסיום מפזרים מעל קוקוס.