Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת ביסקוויטים
חגיגית וצבעונית יותר מתמיד
עדיין אין דירוגים
באדיבות:
מעיין קריאף
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית רינג 24 מרובע
המצרכים
▢
4
מיכלים
שמנת להקצפה
(1000 מ''ל סה''כ)
▢
2.5
כוסות
חלב
▢
2
שקיות
אינסטנט פודינג וניל
(160 גרם)
▢
2
שרוולים
ביסקוויטים פתי בר
(500 גרם)
▢
קערה עם חלב לטבילה
לגנאש
▢
200
גרם
שוקולד חלב
▢
100
מ''ל
שמנת להקצפה
אופן ההכנה
נתחיל ברינג, נעטוף בשקף מסביבי לחילוץ קל של העוגה. ונניח אותו על משטח בצד.
מומלץ להדביק את השקף עם איזשהו ממרח כדי שלא יזוז, אני משתמשת בריבת חלב.
להכנת הקצפת-
למיקסר נוסיף 2.5 כוסות חלב, ארבעה שמנת , אינסטנט פודינג. נקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה.
נתחיל להרכיב את העוגה
- טובלים את הביסקוויטים בקערת חלב ומניחים שכבה ברינג כדי שתכסה את כל התחתית.
נמרח שכבת קצפת בצורה אחידה מעל. (אפשר להיעזר בשקית זילוף)
מעל נניח שוב שכבת ביסקוויטים שטבלנו בחלב, ושוב נמרח שכבת קצפת מעליה.
ככה ממשיכים עד שמתקבלות 4 שכבות נהדרות , כאשר השכבה העליונה צריכה להיות קצפת.
נכניס למקפיא ל 4 שעות לייצוב.
נכין את הגנאש, על בן מארי נערבב את השוקולד ו100 מ''ל שמנת, עד שיוצאת תערובת אחידה.
שופכים את הגנאש מעל העוגה. ומכניסים למקפיא ללילה שלם, כדי שנוכל לחלצה בקלות.
נחתוך לחתיכות . ונגיש, בתיאבון!
הערות וטיפים
כמובן שניתן לעשות את העוגה בתבנית חד-פעמית או כל תבנית אחרת בבית.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.