בקערת מיקסר נערבב את הביצים, הסוכר וסוכר והניל.
להתחיל בהקצפה, ולהוסיף לתערובת את השוקולית עם קצת מלח.
להוסיף שמן ומים.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
נערבב הכול עד שמתאחד.
נעביר לתבנית ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות גולן ונאפה כחצי שעה עד שהקיסם יוצא נקי
להכנת הסירופ: בסיר קטן נמיס את השוקולד , נוסיף את השמנת המתוקה וסוכר וניל.
נערבב את הסיר ללא הפסקה עד שיהפוך לסירופ שוקולד הומוגני ומבריק.
נוציא את העוגה מהתנור, נחתוך למנות של ריבועים.
את הסירופ נשפוך מעל העוגה החתוכה.