Go Back
סלט סלרי ובוטנים

סלט סלרי ובוטנים

סלט מרענן וטעים
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: שפרה נחום

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 11 גבעולי סלרי עם העלים (ראש שלם)
  • 1.5 כוסות חמוציות מיובשות מסוכרות
  • 1 כוס בוטנים קלויים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • שוטפים את גבעולי הסלרי היטב. מפרידים מהעלים, ופורסים לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או סכין דקה. מעבירים לקערה.
  • נקצוץ דק את עלי הסלרי שהפרדנו ונוסיף לקערה.
  • נקלף את הבוטנים, נחצה אותם ונוסיף לקערה.
  • נוסיף כוס וחצי חמוציות ומערבבים.
  • לרוטב נוסיף 3 כפות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה ושתי כפות שמן. נערבב טוב
  • ונשאיר למנוחה של 10 דקות לפחות לפני הגשה. בתיאבון!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.