מתחילים בבצק, מערבבים את כל החומרים יחדיו עד לקבלת בצק נעים ורך. אם צריך אפשר להוסיף קמח בכפות עד למרקם הנכון.
מערבבים את חומרי המלית יחדיו.
מחלקים את הבצק ל-3 רולדות גדולות או 4 קטנות - מרדדים את הבצק, מורחים במלית תמרים, ואז מגלגלים לרולדה וחותכים לגודל הרצוי.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד לקבלת צבע חום זהוב.
בינתיים מבשלים את מצרכי הסירופ יחד עד לסירופ סמיך. לאחר אפייה מצננים ומכניסים כל חתיכה לסירופ חם וסמיך.
מפזרים שומשום קלוי או סוכריות לקישוט.
אם רוצים להקפיא, מומלץ להקפיא ללא סירופ ורק יום לפני לטבול בסירופ.