Go Back
עוגת אגוזים ומייפל

עוגת אגוזים ומייפל

קלילה, אוורירית ומפנקת!
עדיין אין דירוגים
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

ציוד

כוס שתייה חד פעמית חמה
תבנית: 2 אינגליש קייק מנייר (אפשר גם אלומיניום אבל לא מומלץ)
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ¾ כוס שמן קנולה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז (מתפוז שלם)
  • 2 ⅓ כוסות קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ¾ כוס אגוזי מלך (טחון דק)
  • קורט קינמון (לא חובה)

לציפוי:

  • סירופ מייפל
  • אגוזים
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר שמים את הביצים שלמות עם קורט מלח ומקציפים לקצף בהיר, לאחר מכן מוסיפים סוכר וניל וסוכר בהדרגה, ואז מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, קמח, אבקת אפיה, וקינמון. את האגוזים מקפלים לתוך הבלילה.
  • משמנים תבנית ולצקת בלילה ל-2 תבניות, אבל לא למלא עד הסוף, רק 3/4 התבנית.
  • מחממים את התנור ל-170 מעלות חום על תכנית עליון תחתון ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות בערך.
  • מחממים מעט את סירופ המייפל ומברישים על העוגה שהיא חמה, ואז מוסיפים מלא אגוזים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.