בקערת מיקסר שמים את הביצים שלמות עם קורט מלח ומקציפים לקצף בהיר, לאחר מכן מוסיפים סוכר וניל וסוכר בהדרגה, ואז מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, קמח, אבקת אפיה, וקינמון. את האגוזים מקפלים לתוך הבלילה.
משמנים תבנית ולצקת בלילה ל-2 תבניות, אבל לא למלא עד הסוף, רק 3/4 התבנית.
מחממים את התנור ל-170 מעלות חום על תכנית עליון תחתון ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות בערך.
מחממים מעט את סירופ המייפל ומברישים על העוגה שהיא חמה, ואז מוסיפים מלא אגוזים.