מקציפים את החלבונים עם הסוכר, ואז מוסיפים את השמן, חלב, וחלמונים וממשיכים להקציף. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את היבשים (קמח,סולת,אבקת אפיה).
משמנים את התבנית שלנו ואופים על 180 מעלות למשך 40-50 דקות . לאחר מכן לקרר מעט.
בגז בסיר קטן שמים את כל מצרכי הסירופ ומבשלים כמה דקות.
טובלים אחד אחד בסירופ משני הצדדים. אם זה תבניות שקעים קטנות מסיליקון אז לוקחים בכפית מהסירופ ומכניסים בתוך החור באמצע, ואם זו עוגה עגולה מרטיבים עם כפית. לצקת את כל הסירופ על העוגה.
מקציפים את הקצפת פרווה עם סוכר למשך כמה דקות ומוסיפים פודינג וניל, ואז ממשיכים להקציף עד להתייצבות הקרם.
מזלפים קרם מעל העוגה ומקשטים בדובדבנים.