Go Back
עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים ופירות יער

מושלמת לכל אירוע!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: גל צרור

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית עגולה או מרובעת

המצרכים

לתחתית:

  • 1 חבילה פתי-בר (250 גרם)
  • 1 כף סוכר
  • 100 גרם חמאה מומסת

לגבינה:

  • 500 גרם גבינה לבנה (שני גביעים, 5 או 9 אחוז שומן)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • להכנת התחתית - מרסקים במעבד מזון את הפתי-בר
  • מוסיפים את הסוכר ואת והחמאה שהמסנו בימקרוגל.
  • ומעבירים לתבנית עגולה או מרובעת מה שתיבחרו.
  • נעבור למלית - שאר המרכיבים מקציפים במיקסר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  • אפשר להוסיף בסוף ג'לטין מומס עם חצי כוס מים חמים, זה עוזר לקצפת להתייצב.
  • בסיום נעביר לתבנית, נכסה בנייר כסף ונעביר להקפאה.
  • ניתן לקשט בכל דבר שרק תבחרו, אני קישטתי עם פירות יער. אבל כמובן לקשט אחרי שהעוגה מתייצבת!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.