להכנת התחתית - מרסקים במעבד מזון את הפתי-בר
מוסיפים את הסוכר ואת והחמאה שהמסנו בימקרוגל.
ומעבירים לתבנית עגולה או מרובעת מה שתיבחרו.
נעבור למלית - שאר המרכיבים מקציפים במיקסר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
אפשר להוסיף בסוף ג'לטין מומס עם חצי כוס מים חמים, זה עוזר לקצפת להתייצב.
בסיום נעביר לתבנית, נכסה בנייר כסף ונעביר להקפאה.
ניתן לקשט בכל דבר שרק תבחרו, אני קישטתי עם פירות יער. אבל כמובן לקשט אחרי שהעוגה מתייצבת!!