פותחים את הבצק למלבן באיזה גודל שרוצים ושמים בתבנית עם נייר אפייה.
עם מזלג עושים חורים בכל שטח הבצק ומפזרים אבקת סוכר בנדיבות. לאחר מכן לוקחים עוד מלבן של בצק ועושים את אותו הדבר.
מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ואופים כ-20 דקות בערך עד שהבצק מתנפח קצת ומזהיב, כך יודעים שזה מוכן. מוציאים וחוצים באמצע ומקררים.
מכינים את הקרם (מומלץ יום קודם או כמה שעות קודם) - שמים בסיר את החלב אבל משאירים מעט חלב כחצי כוס בצד, לאחר מכן שמים חצי מכמות הסוכר, ומחממים על אש לא גבוהה שלא ישרף.
בינתיים מערבבים גם את החלמונים עם הגרידת לימון ושאר הסוכר, המלח, והקמח. מערבבים היטב שלא יהיו גושים ואז מוסיפים את החלב שהשארנו בצד ומערבבים טוב טוב.
כשהחלב כבר התחמם אבל לא רתח, מוסיפים אותו בזרם דק לתערובת החלמונים ומערבבים כל הזמן עם המטרפה. מערבבים טוב טוב ואז מוסיפים גביע של שמנת חמוצה לתוך המסה ומערבבים כל הזמן, עד שמסמיך, זה לוקח כמה דקות.
מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת את החמאה, מערבבים היטב ומעבירים לכלי אחר. מכסים עם ניילון נצמד ומקררים לטמפרטורת החדר, ואז למקרר לשעתיים לפחות.
כעת אפשר להרכיב את העוגה - שמים פס אחד מהבצק, ומעליו מלא קרם, וככה כל השכבות. על השכבה האחרונה מפזרים אבקת סוכר ושמים למקרר להתייצבות. עדיף ללילה.