Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגיות בצק פריך עם שוקולד
רכות ונימוחות!
ציון
3
על ידי
3
דירוגים
כמות
6
רולדות
באדיבות:
סילבי אילוז
ציוד
כוס מידה אוניברסלית
Advertisements
המצרכים
כמות : 6 רולדות
▢
1
קילוגרם
קמח
▢
¾
כוס
סוכר
▢
2
חלמונים
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
▢
1
כוס
שמן
▢
300
גרם
מחמאה
(חשוב שתהיה רכה וקרה)
▢
2
שקיות
סוכר וניל
▢
2
שקיות
אבקת אפייה
▢
קורט
מלח
למילוי:
▢
נוטלה / ממרח תמרים / ריבה עם קוקוס
Advertisements
אופן ההכנה
נתחיל בלישה בקערה של המחמאה, חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, סוכר, וסוכר וניל. מתחילים להפעיל את המיקסר ומיד מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, וקורט מלח.
מערבבים כשתי דקות עד איחוד החמורים. לא ללוש הרבה כי להבטיח פריכות.
מורחים את המלית ומגלגלים לרולדה.
מחממים תנור על 170 מעלות. חותכים חריצים לא עד הסוף ואז שמים לאפייה למשך חצי שעה בערך.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.