Go Back
קינוח לוטוס וגבינה

קינוח לוטוס וגבינה

טעם מדהים במראה וחגיגי!
עדיין אין דירוגים
באדיבות: עמית פרג

המצרכים

כמות: 12-14 כוסות קינוחים

    לתחתית:

    • 1 חבילה עוגיות לוטוס טחונות (250 גרם)

    לקרם גבינה:

    • 250 מ"ל שמנת מתוקה
    • 2 כפות שטוחות סוכר
    • 2 כפות פודינג וניל
    • 150 גרם גבינת שמנת (לא משנה אחוז השומן)

    לקרם לוטוס:

    • 250 מ"ל שמנת מתוקה
    • 2 כפות שטוחות סוכר
    • 2 כפות פודינג וניל
    • 100 גרם גבינת שמנת (לא משנה אחוז השומן)
    • 4 כפות ממרח לוטוס (גדושות )

    אופן ההכנה

    • נניח 2 כפיות גדושות מפירורי הפתי-בר בתחתית כוסות הקינוחים, ונשטח אותם. להקפיד להשאיר מעט מהעוגיות הטחונות בצד שיהי לנו לקישוט.
    • כעת נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, ונמשיך להקציף, נוסיף את גבינת השמנת ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, ונזלף מעל פירורי העוגיות.
    • נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, נמשיך להקציף ואז נוסיף את גבינת השמנת וממרח הלוטוס, ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, נזלף מעל פירורי העוגיות.
    • נפזר מעט פירורי עוגיות מלמעלה. נשים במקרר לשעתיים לפחות.
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.