נניח 2 כפיות גדושות מפירורי הפתי-בר בתחתית כוסות הקינוחים, ונשטח אותם. להקפיד להשאיר מעט מהעוגיות הטחונות בצד שיהי לנו לקישוט.
כעת נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, ונמשיך להקציף, נוסיף את גבינת השמנת ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, ונזלף מעל פירורי העוגיות.
נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, נמשיך להקציף ואז נוסיף את גבינת השמנת וממרח הלוטוס, ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, נזלף מעל פירורי העוגיות.
נפזר מעט פירורי עוגיות מלמעלה. נשים במקרר לשעתיים לפחות.