מקציפים את כל מצרכי הקרם למעט הגבינה, לאחר ההקצפה מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
טובלים את הביסקוויטים בחלב עם תמצית הוניל, ומניחים אותם ב3 טורים (6 ביסקוויטים) לרוחב בכל טור. ומורחים שכבת קרם.
שוב חוזרים ומסדרים את הביסקוויטים בצורה שונה, את השורה האמצעית מסדרים לרוחב, ואת שנו הטורים מהצדדים לאורך. כל זה מעל שכבת הביסקוויטים הראשונה.
מניחים את יתרת הקרם על הטור האמצעי, וסוגרים את שני הטורים מהצדדים לצורת פירמידה וסוגרים מהצדדים בעדינות.
מניחים בתבנית מתאימה, ומכניסים למקפיא לחצי שעה.