מתחילים בבצק - ללוש את החומרים לבצק רך אך לא דביק, נוריד למשטח עבודה ובידיים משומנות ממשיכים ללוש ולעבד את הגלוטן שבקמח עד שנוצר בצק אלסטי.
לאחר כ-20 דקות נחזור על פעולת הלישה, ואז נכסה ונשהה כשעה.
כעת נחלק את הבצק ל-26 כדורים שווים ושמים למנוחה של רבע שעה. לאחר מכן נרדד כל כדור לעלה דק ונכסה למנוחה קצרה נוספת.
נפתח כל כדור בצק מרודד לעלה דק (מתחילים מהראשון שרידדנו) כמו לחצ'פורי. נניח על תבנית משומנת כאשר שולי הבצק תלויים מעבר לשולי התבנית.
נמשיך כך להניח בשכבות 13 עלים, ומעל כל עלה נזלף מעט שמן בעזרת אצבעות הידיים. מעל נפזר את המלית (לאחר שמערבבים את כל חומרי המלית יחד)
נכסה את המלית ב-13 שכבות נוספות ונזלף מעט שמן גם מעל השכבה האחרונה.
נשהה למנוחה של כחצי שעה ורק לאחר מכן נסיר וניישר את עודפי הבצק סביב התבנית.
נחתוך ל-12 משולשים ונאפה תחילה בחום של 180 מעלות כ-15 דקות. נוריד ל-160 מעלות ונמשיך לאפות עוד כ-15 דקות.