Go Back
+ servings
עוגת גבינה עם תחתית טורט

עוגת גבינה עם תחתית טורט

עוגת גבינה אפויה שנמסה בפה.
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
כמות 2 פסים

ציוד

רינג מרובע
מיקסר
מטרפה
2 קערות גדולה לערבוב

המצרכים

לטורט:

  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף שמן
  • 1 כף קמח
  • 1 כף קורנפלור

לעוגת הגבינה:

  • 6 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 גרידת לימון
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 2 גביעים שמנת חמוצה
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 1 כף קמח

אופן ההכנה

הכנת הטורט:

  • מפרידים את הביצים, וקציפים את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל.
  • מוסיפים את החלמונים וממשיכים בהקצפה, לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  • יוצקים את הטורט על תחתית התבנית ואופים לכמה דקות עד שמזהיב, ואז מכניסים לקירור .

הכנת העוגה:

  • מתחילים בהפרדת הביצים, מניחים את החלמונים בקערה עם חצי כוס סוכר וטורפים היטב עד לאיחוד.
  • מוסיפים את הגבינה והשמנת וטורפים היטב ומוסיפים מעל את שאר מצרכי העוגה למעט החלבונים והסוכר וטורים היטב למסה אחידה ללא גושים.
  • עכשיו מקציפים את החלבונים עם הסוכר, ומקפלים את הקצף לתוך מסת החלמונים לאט לאט ובשני שלבים.
  • יוצקים את הבלילה מעל לבסיס הטורט ומניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר מלאה מים עד החצי.
  • מכניסים את העוגה לתנור תחילה עם 180 מעלות חום רק עד שיזהיב.
  • לאחר מכן מורידים את החום ל120 מעלות ואופים לעוד שעה וחצי.

הערות וטיפים

  • רצוי להכין את העוגה בלילה ולהניח במקרר להתקררות.
  • ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה
  • למי שאין רינג מרובע, ניתן להשתמש בתבנית בינונית מלבנית חד פעמית. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.