מתחילים בהפרדת הביצים, מניחים את החלמונים בקערה עם חצי כוס סוכר וטורפים היטב עד לאיחוד.
מוסיפים את הגבינה והשמנת וטורפים היטב ומוסיפים מעל את שאר מצרכי העוגה למעט החלבונים והסוכר וטורים היטב למסה אחידה ללא גושים.
עכשיו מקציפים את החלבונים עם הסוכר, ומקפלים את הקצף לתוך מסת החלמונים לאט לאט ובשני שלבים.
יוצקים את הבלילה מעל לבסיס הטורט ומניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר מלאה מים עד החצי.
מכניסים את העוגה לתנור תחילה עם 180 מעלות חום רק עד שיזהיב.
לאחר מכן מורידים את החום ל120 מעלות ואופים לעוד שעה וחצי.