Go Back
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד עסיסית לשבת

מתוקה, מנחמת, ומלאה בטעם!
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: מיטל רווח

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית חד פעמית בינונית רגילהתבנית 28 עגולה

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1 כוס מים
  • ½ כוס קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • קודם מפרידים את הביצים, ואז מקציפים את שלושת החלבונים עם כוס הסוכר עד לקבלת קצף לבן ותפוח.
  • לאחר מכן מוסיפים את החלמונים, ואז את שאר המצרכים, ומערבבים הכל יחדיו.
  • משמנים תבנית שלנו, ומכניסים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
  • אם רוצים להוסיף גנאש למעלה - ממיסים חבילה וחצי שוקולד מריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה, ומזגגים מעל לעוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.