בקערה גדולה שמים את הגבינה, שמנת, סוכר, סוכר וניל, וטורפים במטרפה ידנית. מתחילים להוסיף ביצה אחרי ביצה וטורפים, מוסיפים את החמאה המומסת וטורפים יחד.
כעת מערבבים יחד את היבשים ומנפים במסננת. לאחר מכן מכניסים בהדרגה למסת העוגה עד שמתגבשת מסה חלקה.
בתבנית מניחים נייר אפייה ומשמנים מעט. לצקת את מסת העוגה לתבנית, ומניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית תנור גדולה שיוצקים מים חמימים לתוכה.
מכניסים לתנור מחומם טורבו 180 מעלות עד שחלק העליון יהיה חום, לאחר כך מורידים את מעלות התנור ל-150 מעלות ואופים עוד שעה ורבע.
אפשר לקרר ואפשר לאכול חם כמו בארוחת בוקר בבית מלון