Go Back
+ servings
עוגת אגוזים וקוקוס

עוגת אגוזים וקוקוס מדהימה.

עוגה רכה ועשירה מאוד בקלי קלות.
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
כמות 1 עוגה

ציוד

תבנית פלא גבוהה
כוס חד פעמי לשתייה חמה
מיקסר
קערה גדולה לערבוב
קערה רגילה לערבוב

המצרכים

  • 6 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 6 חלמונים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס קמח
  • ½ כוס קוקוס
  • ¾ כוס אגוזים טחונים
  • 1 שקית אבקת אפייה

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 3 כפות מיץ תפוזים
  • 1 מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • שלב ראשון לוקחים את החלבונים, הסוכר והסוכר וניל ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב ותופח.
  • שלב שני מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה ולאט לאט את החלמונים, מיץ התפוזים ושמן הקנולה ומערבבים עד איחוד מלא.
  • שלב שלישי לוקחים את הקערה הרגילה ומניחים בתוכה סולת, קמח, , קוקוס, אגוזים, ואבקת אפייה ומערבבים הכל בכפית.
  • שלב רביעי , יוצקים את בלילת העוגה לקערה גדולה, ומתחילים להוסיף בהדרגה מקערת היבשים תוך כדי טריפה, ממשיכים לטרוף היטב עד שהכל יתאחד.
  • יוצקים לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור על לאפיה על 170 מעלות כ70 דקות.

הכנת הסירופ:

  • מניחים בסיר קטן את מצרכי הסירופ ומרתיחים על הגז, מבשלים הכל עד שהסוכר נמס לחלוטין.
  • שופכים את הסירופ על העוגה ומקשטים בקוקוס קלוי ואגוזים קצוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.