Go Back
+ servings
עוגת טו בשבט בקלי קלות

עוגת פירות יבשים חגיגית

עוגת שבעת המינים עשירה ומשגעת בטעם עשיר שחובה לנסות!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
כמות 1 עוגה
באדיבות: נעומי ברוכים

ציוד

כוס חד פעמי חם
מיקסר
תבנית 24
Advertisements

המצרכים

  • 4 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות ושלושת רבעי קמח
  • ½1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית אבקת סודה לשתיה
  • 4 כוסות תערובת פירות יבשים ופיצוחים (לפי הטעם)
  • 1 כף קמח
Advertisements

אופן ההכנה

  • במיקסר, מקציפים את הביצים עם הסוכר לחמש דקות.
  • מוסיפים את השמן בהדרגה ותוך כדי הקצפה, ואז מוסיפים את המיץ וממשיכים להקציף.
  • לאחר מכן מוסיפים לבלילה את הקמח, האבקת אפייה ואת הסודה ומקציפים עד לאיחוד.
  • את תערובת הפיצוחים מערבבים עם הקמח, מניחים חצי כוס בצד ואת השאר מערבבים ידנית היטב עם הבלילה.
  • יוצקים לתבנית המשומנת ומפזרים מעל את חצי הכוס שהשארנו בצד.
  • מכניסים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל45-50 דקות. בתאבון.
Advertisements

הערות וטיפים

התערובת שבתמונה: תאנים יבשות, תמרים, משמשים יבשים, צימוקים, חמוציות, שקדים, אגוזים,
פקאן, פיסטוקים, וקוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.