Go Back
עוגת מייפל ואגוזים

עוגת מייפל ואגוזים אלוהית

רכה ואוורירית בקלי קלות!
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

תבנית 24-26
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 1 ¼ כוסות קמח תופח
  • 1 גביע יוגורט (שמנת צמחית לפרווה)
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • סירופ מייפל

אופן ההכנה

  • מקציפים את הביצים שלמות עם כוס סוכר בהדרגה.
  • לאחר שהקצף נהיה תפוח, מנמיכים מהירות מיקסר ומוסיפים את השמן, יוגורט, וניל, וקמח בהדרגה.
  • מחממים תנור על 170-175 מעלות ומשמנים את התבנית, שופכים את התערובת ומפזרים מעל אגוזים.
  • מכניסים לאפייה רגילה של שני פסים. בודקים עם קיסם לאחר 25-30 דקות בערך. לאחר האפיה לצקת את רוטב המייפל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.