במיקסר עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה עם הסוכר וסוכר וניל, ואז מוסיפים את שאר המצרכים (ללא הריבה/נוטלה). מעבדים במיקסר עד שהבצק מתגמש (לא הרבה זמן כי זה בצק פריך).
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר כדי שיהיה יותר קל לעבוד איתו.
מחצית מהבצק קורצים עיגול ללא חור ומחצית עם חור ואופים למשך 7 דקות בתנור על חום של 180 מעלות.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר על העוגיות עם החור.
מזלפים ריבה או נוטלה על העוגיות ללא החור (אני עשיתי חלק עם נוטלה וחלק עם ריבה) וסוגרים לסנדוויץ'.