Go Back
+ servings
עוגיות סנדוויץ' ריבה נוטלה

עוגיות סנדוויץ\' ריבהנוטלה

עם בצק מיוחד במרקם משגע!
עדיין אין דירוגים
כמות 30 יחידות
באדיבות: תמי וטורי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

כמות: 30 עוגיות בערך

  • 150 גרם חמאה רכה (אפשר גם נטורינה או מחמאה)
  • 60 גרם סוכר (5 כפות)
  • 1 ביצה
  • מעט מלח
  • 300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף מייפל
  • ריבה או נוטלה למילוי.

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה עם הסוכר וסוכר וניל, ואז מוסיפים את שאר המצרכים (ללא הריבה/נוטלה). מעבדים במיקסר עד שהבצק מתגמש (לא הרבה זמן כי זה בצק פריך).
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר כדי שיהיה יותר קל לעבוד איתו.
  • מחצית מהבצק קורצים עיגול ללא חור ומחצית עם חור ואופים למשך 7 דקות בתנור על חום של 180 מעלות.
  • מצננים ומפזרים אבקת סוכר על העוגיות עם החור.
  • מזלפים ריבה או נוטלה על העוגיות ללא החור (אני עשיתי חלק עם נוטלה וחלק עם ריבה) וסוגרים לסנדוויץ'.

הערות וטיפים

  • מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה ולקמח את הנייר התחתון.
  • לשים בתבנית שורה עיגולים שלמים ושורה עיגולים עם חור... ככה נהיה בטוחים שיש לנו מכל צורה כמות שווה - כמו בתמונה
  • לעשות את החור הקטן באמצע אחרי שמניחים את העיגול בתבנית - ככה יותר קל להרים לתבנית.
  • אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים.
  • העוגיות האלה טעימות יותר יום למחרת - לא תמיד שורדות עד אז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.