Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגת פירות יבשים
עוגה רכה ומענגת במיוחד לטו בשבט
ציון
4.63
על ידי
8
דירוגים
כמות
1
עוגה
באדיבות:
חני קונאשווילי
ציוד
כוס 200 מ"ל
תבנית אינגליש קייק מרופדת
המצרכים
לבלילה:
▢
3
ביצים שלמות
(גודל L)
▢
1
כוס
סוכר חום דמררה
▢
¼1
כוסות
קמח
▢
1
שקית
סוכר וניל
▢
1
כפית
תמצית וניל
למילוי הבלילה:
▢
350
גרם
תערובת פירות יבשים.
(חמוציות, שזיפים, אננס, משמש, פאפאיה)
▢
150
גרם
אגוזי מלך
▢
100
גרם
קשיו
▢
100
גרם
אגוזי לוז
אופן ההכנה
לערבב את מצרכי הבלילה יחד טוב טוב לבלילה אחידה.
להוסיף את הפיצוחים והפירות היבשים וממשיכים לערבב לאיחוד.
שופכים את התערובת לתוך התבנית המשומנת, ומהדקים טוב טוב.
אופים בתנור שחומם על 170 מעלות טורבו ל50 דקות בערך, להוציא ולקרר לכמה שעות.
לפרוס דק דק (בערך 2מ"מ עובי) בעת ההגשה.
הערות וטיפים
את הפירות היבשים והפיצוחים אפשר לגוון במה שאוהבים ולא חובה מה שהונח במתכון. רק להיצמד לכמויות.
לא לקלות את הפיצוחים.
חובה לקרר היטב אחרת הפריסה לא תצליח.
מי שמעדיף יותר יבש, אפשר לאחר הוצאת העוגה לאפות שוב לאחר הפריסה ל10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.