הכנת הבצק:
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל מצרכי הבצק למעט הקמח ואבקת האפייה עד איחוד מלא.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב.
מחלקים את הבצק לשניים, מניחים חצי מחורר עם מזלג בתחתית התבנית, ואת החצי השני מפוררים לחתיכות קטנות ואופים לצד התבנית השניה עד להזהבה.
את הבצק המפורר מניחים במקרר להתקררות.
הכנת הגלטין:
מערבבים את הגלטין עם המים היטב, ומכניסים למקרר כדי שיתגבש.
לאחר מכן מכניסים למיקרוגל ל3 שניות ומקבלים נוזל שקוף.
הכנת המלית:
טורפים את מצרכי המלית היטב למעט הגבינה ,השמנת חמוצה וחצי כוס סוכר , ומוסיפים את הגלטין וממשיכים בטריפה.
את שאר המצרכים מקציפים יחד היטב בקערה נפרדת ,לאחר מכן מקפלים את הקצפת שיצאה לנו בזהירות על המלית עד לאיחוד מלא.
יוצקים את המלית מעל הבצק האפוי בתבנית, ואז מוציאים את הבצק המפורר מהמקרר ומפוררים היטב מעל המלית ליצירת שכבת פירורים נדיבה.
עוטפים את העוגה בנייר כסף ומכניסים למקרר ל3 שעות.