תחילה, בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר וניל וכוס אחת סוכר.
בקערה השניה מניחים את החלבונים עם יתר הסוכר וטורפים היטב, לאחר מכן מוסיפים את שאר נצרכי העוגה לבלילה למעט הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לטרוף.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה לבלילה וטורפים היטב.
עכשיו לוקחים את קערת החלבונים ומסירים ממנה שליש מהכמות, ומניחים את השליש בקערת החלמונים, וטורפים היטב.
מוסיפים את שאר החלבונים לבלילה וממשיכים לטרוף הכל עד קבלת קצף אחיד.
מחממים תנור מראש על 170 מעלות, משמנים את התבנית, שופכים את כל הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור לכ70 דקות.