מוציאים את הבצקים מהתנור, ולפני שמניחים אחת בתחתית, חשוב לחתוך את הבצקים באופן שווה חצי חתיכה למרובעים בכדי שהעוגה לא תתפרק והקרם יצא מהשוליים כאשר באים לחתוך אותה.
מניחים אחד מהבצקים בבסיס התבנית, ומזלפים מעל את הקרם שהכנו באופן שווה מעל הבסיס.
לאחר מכן מניחים את חתיכת הבצק השני מעל הקרם ולוחצים לחיצה עדינה מאוד, ושוב מזלפים מעל שכבת קרם עבה ושווה.
לבסוף מניחים את חתיכת הבצק האחרונה, נותנים לחיצה אחרונה, , ולמקרר.