קודם מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר ששמים בהדרגה עד שמקבלים קצף יציב. לאחר מכן מוסיפים את הפודינג שוקולד ומערבבים במיקסר בעדינות.
לאחר ערבוב, נוסיף גם את אבקת האפייה או קמח תופח, ואז את החלמונים ומערבבים בעדינות במיקסר.
משמנים את התבנית, ואז שופכים את התערובת ומכניסים לאפייה בתנור שמחממים מראש על 180 מעלות למשך 20-35 דקות.
להכנת הקצפת - מקציפים את החומרים יחדיו עד שמוכן.
להכנת הקרם שוקולד - ממיסים במיקרוגל יחד ושופכים מעל. לאחר מכן מקשטים בגירוד שוקולד לבן, או איזשהו קישוט אחר שאוהבים.