נתחיל ונניח בקערת המיקסר את החמאה , אבקת הסוכר, תמצית וניל ,חלמונים עם המים ונלוש בזהירות.
בקערה השנייה נניח את הקמח עם הקורנפלור, מנפים הכל ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר.
מערבבים בדיוק עד לקבלת הבצק וישר מכבים את המיקסר ולא ממשיכים לערבב.
אם הבצק יוצא דביק מדי אז מומלץ לקמח אותו מעט, ואז מניחים במקרר לנוח לשעה.
לאחר שעה מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל6 חלקים, ומרדדים כל חלק לעובי של 1 סנטימטר.
מתחילים עם קריצת הבצק, קורצים שורה שלמה עם חור באמצע ושורה מתחתיה בלי חור.
אפשר להכניס למקפיא ל10 דקות ליצוב.
מחממים תנור על 180 מעלות טורבו ומכניסים את העוגיות עד לשיזוף.
לוקחים שקית זילוף וממלאים אותה בריבה ומזלפים מעל הפרחים בלי החור.
מפזרים אבקת סוכר מעל הפרחים המחוררים ומניחים על הפרח המלא. בתאבון.