Go Back
+ servings
גל צרור עוגת תפוזים קוקוס

עוגת תפוזים קוקוס

עוגה גבוה ורכה להכנה במספר צעדים פשוטים.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
כמות 1 עוגה
באדיבות: גל צרור

ציוד

תבנית חד פעמית רגילה או תבנית רינג 22.

המצרכים

  • 5 יחידות ביצים (להפריד)
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים

להכנת הסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • ½ כפית מי ורדים

אופן ההכנה

  • בקערה הראשונה מניחים את הסולת, קוקוס, קמח ואבקת אפיה ומערבבים.
  • מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר בקערת המיקסר עד לתערובת נפוחה.
  • לוקחים את הקערה השלישית ומערבבים בה את החלמונים עם השמן והמיץ תפוזים,מעבירים לקערת קצף החלבונים ומערבבים בעדינות.
  • מוסיפים את תערובת היבשים ולערבב היטב תוך כדי שמירה על נפח
  • מעבירים את הבלילה לתבנית מתאימה ואופים בתנור עד ששמים קיסם ויוצא יבש.

הכנת הסירופ:

  • מרתיחים את כל מצרכי הסירופ על הגז ושופכים ישר על העוגה כאשר מוציאים אותה מהתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.