קודם מקציפים 4 חלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק.
בקערה נפרדת שמים את הקמח, סולת, קוקוס טחון, אבקת אפייה, סוכר וניל, ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את החלמונים, ¾ כוס שמן, מיץ התפוזים, וגרידת תפוז. מערבבים ואז מקפלים בעדינות לתערובת החלבונים.
מחממים תנור על 170 מעלות ומשמנים את התבניות, ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות בערך, עד שקיסם יוצא עם קצת גרגירים. לא להוציא מהתנור לפני שהנחתם יד על העוגה שהיא בתנור והרגשתם יציב.
בשמן שהעוגה בתנור, מכינים את הסירופ - מרתיחים את כל הרכיבים יחד ואז מבשלים עוד 2 דקות.
שהעוגה יוצאת מהתנור, עושים חורים עם קיסם ושופכים על העוגה שהיא פושרת את כל הסירופ. גם אם נראה שהיא ספוגה לשפוך את הכל כי זה ייספג. הסירופ שלא יהיה חם פושר והעוגה פושרת.
מקררים ומפזרים אבקת סוכר או קוקוס.