לפני הכנה, נחמם תנור ל-190 מעלות.
נערבב הכל לבצק אחיד, ושהבצק מתגבש, נוסיף כפית מלח, שומשום, וקצח. נערבב שכל התוספות יבלעו לתוך הבצק.
נחלק את הבצק לשלושה חלקים בעזרת מערוך ונרדד לעלה לא דק ולא עבה. נשפוך שומשום וקצח (לא חייב קצח) ואז נעביר עם המערוך שידבק לבצק.
כעת ניקח סכין ונחתוך את הבצק לשורות, ואז נעביר לתבנית עם נייר אפיה על גבי הנייר אפיה ונחתוך למשולשים. (אם חותכים על השיש, הבצק יקרע)
נכניס לאפיה בערך חצי שעה עד שהקרקרים משנים את הצבע שלהם לשחומים, ואחרי 20 דקות לוקחים כפית ומערבבים אותם. לאחר מכן נותנים להם המשך אפיה עד שמוכנים.
מוציאים מהתנור ונותנים להם להתקרר כך הם נהיים קשים יותר.